Projectmanagers van de toekomst

De Plan B Academie ontwikkelt op dit moment een uniek leertraject voor technische projectmanagers met 2 tot ongeveer 5 jaar werkervaring die effectiever projectmanagement willen voeren en meer invloed willen krijgen op de interactie in hun projecten. We koppelen de dagdagelijkse inhoud en processen aan de meer ‘ongrijpbare’ situaties in projecten: hoe structuur gedrag kan sturen, de invloed die je hier als projectmanager zelf op hebt en hoe je er voor kan zorgen dat je de regie krijgt én behoudt over je projecten.

Je kunt daarbij denken aan de volgende onderwerpen:

  • het opstellen van een doordacht projectplan
  • het inrichten van effectieve projectorganisatie
  • het ontwikkelen van een persoonlijke leiderschapstijl.

Dit zijn een aantal voorbeelden waar je aan kunt denken in dit leertraject. Het accent wordt afgestemd op het ervaringsniveau en leervraag van de deelnemers. In dit leertraject benut je jouw potentieel: we leren je hoe jij jouw kwaliteiten, vaardigheden en talenten kan inzetten om de projectmanager van de toekomst te worden!

Spreekt dit je aan en wil je met ons van gedachte wisselen over de verdere invulling? Neem dan contact met ons op via academie@planb-advies.nl of telefonisch via 088-0998901.

Meer informatie ontvangen?

Ook toe aan een volgende stap in projectmanagement en wil je meer informatie ontvangen? Vul onderstaand je gegevens in en je krijgt binnen 48 uur een reactie.

Of neem direct contact op met:

Ook interessant