Geplaatst door Juliette Cortet op 21 januari 2020 - 1 min leestijd

Plan B lanceert Leergang Projectmanagement

Plan B lanceert dit jaar de Leergang Projectmanagement! De manier om je zelfstandige positie als projectleider te vergroten en meer inhoud te geven. Regelmatig krijgen we de vraag van klanten of wij ook projectmanagers opleiden in de Plan B werkwijze of High Reliability Projectmanagement. Vanaf april 2020 is dit mogelijk: In samenwerking met meerdere vrienden van Plan B hebben we een unieke leergang ontwikkeld.

De projectmanager is de spil in een krachtenveld van vele partijen. Je ontwikkeling als projectleider gaat over het leren van dit vak. In het begin draait het om het leiding geven aan het project en de beheersing van alle technische aspecten die hierbij komen kijken: het zelfstandig en autonoom uitvoeren van je functie. Naarmate je meer ervaring krijgt en projecten complexer worden, gaat het steeds meer om het managen van samenwerking en besluitvorming. Zo ook het beïnvloeden van wilskracht, houding en gedrag. Hoe integreer jij je zelfstandige positie als projectleider in dit geheel? Dat is waar het om draait in onze nieuwe Leergang Projectmanagement.

De leergang projectmanagement bestaat uit 5 modules van twee dagen waarin je in een veilige omgeving kan leren van theorie, ervaringen en principes uit de praktijk. Je leert van elkaar en van ervaren trainers en begeleiders. Verschillende aspecten van projectmanagement komen voorbij maar centraal staat je eigen project(omgeving) en ervaring. Hierbij wordt er actief geoefend met situaties (o.a. met acteurs) en bezoeken we projecten uit diverse branches. Na de modules krijg je twee keer een coachingsgesprek om te evalueren hoe je het geleerde in praktijk hebt gebracht.

Lees hier meer over de leergang en hoe je je kan aanmelden.

Meer weten?

Juliette Cortet
Juliëtte Cortet is een bevlogen projectmanager. Ze kenmerkt haar stijl door betrokkenheid en een motiverende aanpak. Juliëtte heeft een achtergrond in zowel bouwtechnische bedrijfskunde als sociale geografie. Hierdoor heeft ze niet alleen aandacht voor het gebouw, maar ook oog voor de omgeving en de wijze van gebruik en beleving. Meer over Juliëtte
Neem contact op met Juliëtte

Blijf op de hoogte