Werken bij

Nieuw talent is altijd welkom bij Plan B! Vrouwen en mannen die een bijdrage willen leveren aan inspirerende, relevante bouwprojecten. Die techniek interessant vinden, maar vooral gedreven zijn om samenwerking en besluitvormingstrajecten te managen. Enthousiastelingen die willen bouwen aan succesvolle teams en ook persoonlijk willen blijven groeien. Bij Plan B is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Dit is Plan B
Plan B is een team van gedreven projectmanagers en adviseurs. Opdrachtgevers schakelen ons in om uitdagende projecten te managen in de bouw en industrie. Projecten waarbij goede samenwerking en inventiviteit succesbepalend zijn. Daarbij maken we altijd gebruik ons eigen gedachtengoed High Reliability Projectmanagement.

We houden ervan kennis te delen. Met elkaar en met klanten. We schrijven artikelen en boeken en geven les in ons vak.

De afgelopen 10 jaar hebben we een flinke groei doorgemaakt en succesvolle projecten opgeleverd. Diverse kantoren, musea, fabriekspanden en –installaties, datacentra, een vliegveldterminal, uitbouw en verbouw van procesinstallaties behoren tot onze portefeuille. We beschouwen ieder project als maatwerk.

Dit zijn de competenties van een Plan B-er
Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een grote diversiteit in drijfveren. Wat ons met elkaar bindt, noemen wij het Plan B DNA:

Betrokken
De Plan B projectmanagers en adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar wat de betrokken partijen beweegt. Ze zijn in staat partijen bij elkaar te brengen en het onderlinge vertrouwen en samenwerking te bevorderen.

Betrouwbaar
De projectmanagers van Plan B zijn zeer zelfstandig, verantwoordelijk en betrouwbaar. Ze komen afspraken na, sturen strak op afgesproken mijlpalen, rapporteren transparant en op tijd. En ze managen verwachtingen en afwijkingen.

Boeiend
Elke plan B projectmanager voegt iets speciaals toe. Hij of zij verrast klanten en collega’s met nieuwe kennis en inzichten, alternatieve aanpakken en humor.

Jouw begeleidingsprogramma
Plan B heeft voor iedere medewerker een intensief begeleidingsprogramma. Daarin leer je alles over onze unieke projectfilosofie HRP en wordt de werkwijze van Plan B toegelicht, geoefend en aangescherpt. In het programma wordt met name veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. We maken jouw unieke talenten inzichtelijk en kijken hoe we deze optimaal kunnen inzetten in je werk.

In het programma maken we gebruik van gastsprekers, trainingsacteurs en intervisie. Het programma bestaat uit o.a.:

  • individuele coaching;
  • maandelijkse teamsessies;
  • een jaarlijkse summercourse;
  • projectbezoeken;
  • een jaarlijks trainingsweekend
  • en projectevaluaties.

Door de begeleiding en het vertrouwen van onze klanten zijn stevige loopbaanstappen mogelijk. Binnen Plan B krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en groeien, eventuele opleidingen behoren tot de mogelijkheid. Er is alle ruimte voor initiatief en ondernemerschap.

Plan B medewerkers ontvangen een marktconform salaris, een goede pensioenvoorziening en de benodigde bedrijfsmiddelen.

Onze vacatures
Onze actuele vacatures vind je rechts van deze pagina. Staat er niets voor jou bij en wil je ons toch beter leren kennen? Laat het ons weten! We zijn benieuwd naar jou!