Persoonlijke coaching

Wil je zo nu en dan sparren over lastige situaties in je project? Wil je meer inzicht verwerven in je eigen karakter en de effecten (positief en negatief) op anderen? Wil je slimmer/effectiever worden in het beïnvloeden van de stakeholders in je project? Of wil je een deskundig advies over je projectstrategie
en -aanpak?

Met alle bovengenoemde vragen kun je terecht bij een ervaren coach van Plan B.

Een coaching traject bestaat uit de volgende onderdelen:

Intake gesprek 
In een intakegesprek wordt de coachvraag en de specifieke aandachtspunten besproken. Tevens wordt bekeken welke coach het beste aansluit bij de specifieke vraag.

Individuele coachinggesprekken
In de coaching gesprekken staan bij voorkeur actuele situaties centraal. Vanuit de gezamenlijke analyse van deze situaties wordt gekeken naar de eigen rol en handelen in deze situatie en de effecten. Vervolgens wordt alternatief gedrag/handelen verkend, waarmee de deelnemer gaat experimenteren in de praktijk. Indien dit blijvend niet het gewenste effect sorteert wordt een laag dieper gezocht naar onderliggende patronen, blokkades en belemmeringen.

In de gesprekken kunnen ook meer praktische adviezen gegeven worden over bijvoorbeeld: projectstrategie, -plan, -aanpak, -inrichting, stakeholdermanagement, etc.

Hybride coaching
De duur van een coaching traject is 10 gesprekken van 1,5 uur gedurende een periode van 6 tot 8 maanden. Samen met de coach maak je afspraken over de locatie. (Deels) Online via Teams behoord ook tot de mogelijkheden.

Gedurende het gehele traject is de coach bereikbaar voor vragen, via telefoon en e-mail.

Meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op met Juliëtte via academie@planb-advies.nl. Samen verkennen we je coachvraag en een bijpassende beschikbare coach.

Meer weten?

Ook toe aan een volgende stap in projectmanagement en wil je meer informatie ontvangen? Vul onderstaand je gegevens in en je krijgt binnen 48 uur een reactie.

Of neem contact op met Juliëtte

Ook interessant