Meer regie en impact in projectmanagement

De Plan B Academie is er voor ervaren projectmanagers in technische omgevingen. Voor professionals die hun next step in projectmanagement niet zoeken in nieuwe methodieken, maar in de verdere ontwikkeling van hun eigen leiderschap. Wij bieden trainingen en trajecten die je helpen meer invloed te krijgen en te houden op de menselijke factoren in projecten.

Dit is de Plan B Academie
De Plan B Academie brengt verdieping in projectmanagement. In onze opleidingen verbinden we de harde kant (inhoud en proces) met de zachte kant (interactie en emotie) van het vak. Je leert vaardigheden die je direct kan inzetten in je projecten.

De Plan B Academie biedt opleidingen die ingaan op zaken als houding, gedrag, emoties, interacties, samenwerkings- en besluitvormingsprocessen. Dit koppelen we aan praktijksituaties die specifiek zijn voor technisch projectmanagement. We helpen je flexibel te worden in je eigen gedragsrepertoire, zodat je nog beter in staat bent te verbinden, inspireren, conditioneren, confronteren of mobiliseren. Hiermee krijg je meer regie over en impact op je projecten!

Over jou
Je staat al meerdere jaren als projectmanager aan het roer van multidisciplinaire projectteams in complexe omgevingen. Je hebt een technische achtergrond. Bijvoorbeeld in bouwkunde, chemische technologie, werktuigbouwkunde of procestechnologie. Je kent je projectmanagementmethodes, maar bent op het punt gekomen dat je je invloed op projecten wilt vergroten. Je wilt jezelf verder ontwikkelen om het project naar een hoger plan te tillen.

Onze aanpak kenmerkt zich door:

  • Enthousiaste docenten/trainers die hun sporen hebben verdiend in projectmanagement.
  • Handvatten uit de bewezen Plan B projectfilosofie High Reliability Projectmanagement (HRP)
  • Geïllustreerd met voorbeelden en cases uit de eigen praktijk.
  • Lesmethoden die gebaseerd zijn op het leerproces: bewust worden, bijleren en inslijten.

Meer weten?

Ook toe aan een volgende stap in projectmanagement en wil je meer informatie ontvangen? Vul onderstaand je gegevens in en je krijgt binnen 48 uur een reactie.

Aanbod

Inspiratie