Karel HornAdviseur

Karel Horn wil graag zijn expertise en vaardigheden, die hij heeft opgedaan tijdens bijna 40 jaar bij FrieslandCampina en AkzoNobel, gebruiken om projecten en procesinnovaties beter te laten verlopen. Hij heeft alle fases van projecten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau aan den lijve ervaren en ziet de grotere verbanden.

Karel heeft een passie voor het helpen van organisaties om hun projecten en innovatie omgeving te verbeteren. Ook individuen zijn bij hem aan het juiste adres.

Thema’s als ‘Smart Factories’ en energie transitie hebben daarbij zijn specifieke interesse. Ook het thema: ‘hoe krijg ik op een beheerste wijze toch zoveel mogelijk innovatie in mijn investeringsproject’ vindt hij een interessante uitdaging.

Karel gelooft in samenwerkingen. In de praktijk heeft hij verschillende type partnerships uitgetest en weet hij goed wat de randvoorwaarden voor succesvolle samenwerkingen zijn. Daarnaast gebruikt hij graag zijn uitgebreide kennisnetwerk (oa als oud-bestuurlid van het NAP netwerk) om de juiste expertise te mobiliseren.