Martijn te RollerTechnisch manager en adviseur

Al 2 decennia lang is Martijn werkzaam in de bouw- en vastgoedwereld. Als (technisch)manager begrijpt hij goed wat er speelt in de organisaties. Dit betekent bekend zijn met de core business van de opdrachtgever, de dagelijkse processen maar ook de betekenis van de vastgoed- en/of beheerafdeling voor de organisatie. Korte lijnen en een basis van vertrouwen met de opdrachtgever is voor hem dan ook onmisbaar.

Echt energie krijgt hij van doelen stellen én deze samen bereiken. De kracht van een project of afdeling zit in het collectief. Alle betrokkenen dragen bij en ieders inzet is waardevol. Zo kom je tot resultaten! Hij maakt echt het verschil door het tonen van voorbeeldgedrag. Daarmee beïnvloedt hij zijn team en omgeving op een positieve manier. Aandacht voor een sociaal veilige omgeving is daar een belangrijk onderdeel van.

De combinatie van zijn technische kennis en managementervaring maakt dat hij veelzijdig inzetbaar is, onder andere als (ad interim) leidinggevende, projectleider, projectmanager of technisch adviseur.