Bouwvoorbereiding, bouwbegeleiding en technisch advies voor Pingproperties op Dutch Tech Campus

Op het voormalige Siemens complex aan de A12 in Zoetermeer is de Dutch Tech Campus volop in ontwikkeling. Op het terrein huisvesten diverse nationale en internationale bedrijven die gericht zijn op smart mobility, ICT en e-health & care.

In opdracht van PingProperties B.V., die de ambitie heeft om de campus verder te ontwikkelen tot een hoogwaardig bedrijventerrein met gemeenschappelijke faciliteiten, voert Plan B het projectmanagement en technisch advies voor de bouw van de kantoor- en bedrijfsruimte voor huurder Topcon Europe Positioning B.V..

De campus is voor een groot deel ‘bewoond’ door verschillende bedrijven. Het terrein is volop in ontwikkeling en diverse bouw- en infra projecten worden gelijktijdig uitgevoerd. Een pro-actieve betrokkenheid, voortschrijdend inzicht en transparante communicatie zijn van essentieel belang in de realisatie van dit project en vraagt om een nauwe afstemming tussen projectverantwoordelijken, de gebruikers van de Dutch Tech Campus en de lokale overheid.

Projectdetails
Omschrijving: Nieuwbouw van hoogwaardig bedrijfsruimte en casco kantoor voor PingProperties met Topcon Europe Positioning als toekomstig huurder.
Opdrachtgever: PingProperties
Investering: Confidentieel
Jaar: 2020-2021
Rol van Plan B: Projectmanagement, technisch advies en uitvoeringsbegeleiding

Meer weten?

Neem contact op met Denise

Ook interessant