Hoogwaardig bedrijfsruimte en kantoor Topcon, Zoetermeer

Dutch Tech Campus is een campus gelegen aan de A12 in Zoetermeer waar diverse nationale en internationale bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care zijn gehuisvest op één centrale plek. De bedrijven zijn direct of indirect verbonden aan technologie. De campus faciliteert in het delen van kennis en voorzieningen, stimuleert ontmoeting en schept verbinding tussen de bedrijven & de nabijgelegen onderwijsinstellingen.

Het Dutch Tech Campus is nog volop in ontwikkeling en steeds meer bedrijven voegen zich op de campus. In opdracht van PingProperties wordt een hoogwaardig bedrijfsruimte met kantoor van 4.500m2 en 50 parkeerplaatsen voor huurder Topcon gebouwd. De Topcon Positioning Group ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie. Topcon creëert hiermee oplossingen en workflows voor de (land)bouw en infra en maakt het mogelijk om deze verder door te voeren in de huidige en toekomstige manier van werken.

Het Dutch Tech Campus is voor een groot deel reeds ‘bewoond’ door verschillende bedrijven. Daarnaast wordt er nog volop bijgebouwd. Diverse bouw en infra projecten worden gelijktijdig uitgevoerd. Dit vraagt om nauwe afstemming en samenwerking tussen de verschillende projectverantwoordelijken, de gebruikers van het Dutch Tech Campus en de lokale overheid. Met een beperkte bouwplaats voor de bouw van Topcon zijn een transparante wijze van communicatie, pro-actieve betrokkenheid en voortschrijdend inzicht essentieel onderdeel van het projectmanagement.

Projectdetails
Omschrijving: Nieuwbouw van hoogwaardig bedrijfsruimte en casco kantoor voor PingProperties met Topcon Europe Positioning als toekomstig huurder.
Opdrachtgever: PingProperties
Investering: Confidentieel
Jaar: 2020-2021
Rol van Plan B: Projectmanagement, technisch advies en uitvoeringsbegeleiding

Meer weten?

Neem contact op met Denise

Ook interessant