Maak kennis met Catharina de Jong

Al sinds de zomer van 2020 maakt Catharina, via het talentprogramma van Jelmer, onderdeel uit van ons Janssen Biologics projectteam. In het projectteam heeft ze meegeholpen in het verhogen van de productiecapaciteit van het Covid-19 vaccin. Inmiddels is Catharina voor ons dan ook al een bekend gezicht en zeer gewaardeerd collega. Vanaf oktober mogen we Catharina eindelijk als onze directe collega verwelkomen.

Ook heeft Catharina al eerder haar leestips met ons gedeeld, we hebben haar ook een aantal dilemma’s voorgelegd om haar beter te leren kennen. Hoe zij denkt over de volgende dilemma’s lees je hier.

 

Creatief of analytisch?

Analytisch. Ik ben zeker analytisch, en zal altijd zaken grondig doordenken. Toch maak ik veel grote keuzes in mijn leven op gevoel, en heb ik ook zeker een creatieve kant.


Vasthoudend of meegaand?

Vasthoudend. Als ik ergens in geloof of voor sta dan laat ik dat niet zomaar los, al kan ik zeker ook makkelijk meebewegen als een ander met een beter idee komt.


Overwogen of direct?

Overdenkend, overwegend. Mijn brein is met alles vaak al ver vooruit aan het plannen, rekening houdend met allerlei mogelijkheden en ideeën.


Teamgericht of taakgericht?

Oeh, lastige. Als ik echt moet kiezen dan toch vanuit nature iets meer taakgericht, al kan ik absoluut niet zonder samenwerking en een team en vind ik bijdragen aan een goede sfeer daarbinnen van heel groot belang.


Georganiseerd of Improvisered?

Georganiseerd, absoluut. Natuurlijk kan ik ook wel improviseren, maar als dingen goed voorbereid zijn dan maakt dat het leven vaak een stuk makkelijker.


Koffie of Thee?

Meestal thee, omdat er niet overal decaf cappuccino’s aanwezig zijn 😉


Thee of decaf cappuccino drinken met Catharina? Mail naar cdejong@planb-advies.nl

Catharina de Jong

Achtergrond

Na mijn bachelor Bouwkunde en master Construction Management & Enigneering aan de TU Delft heb ik het 3-jarige talent ontwikkelprogramma van Jelmer doorlopen. Van daaruit heb ik verschillende rollen vervuld bij onder andere het ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam (als adviseur risicomanagement); Boskalis (als planner voor projecten en tenders) en Plan B (binnen het Janssen Biologics projectteam).

Specialisaties

Hoewel ik me nog niet heb gespecialiseerd, leer ik wel steeds beter waar mijn interesses liggen. Ik heb een bijzondere interesse voor de fysieke leefomgeving en projecten met een grote maatschappelijke of duurzame impact. De rol die ik tot nu toe daarin in heb vervuld is gevarieerd maar mijn doel is om als projectmanager dergelijke projecten zelf te gaan leiden.

Catharina, wat doe je in je vrije tijd?

Haha wat niet? Momenteel sport ik zo’n 4x per week waarvan zwemmen mijn favoriet is, liefst daarna ook ontspannen in de sauna. Ik houd heel erg van afspreken met vrienden, uitgebreid koken en dineren en spelletjesmiddagen. Ik houd van (verre) reizen, zodra het weer kan natuurlijk, boeken lezen (en luisteren)en op rustige momenten ben ik achter m’n schildersezel te vinden. Afgelopen tijd heb ik fulltime aan mijn nieuwe huis geklust, ik kijk er nu al naar uit om de housewarming te organiseren.

Gerelateerde berichten