Home / Technisch Advies

Technisch Advies

Plan B verzorgt voor u technisch advies en begeleiding op verschillende vlakken van vastgoedmanagement, bestaande uit onder andere:

  • Het opstellen van Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) middels de NEN2767 methodiek.
  • Het opstellen van huisvestingsadvies.
  • Het uitvoeren van technische Due Diligence (technische aankoopkeuring).
  • Het uitvoeren van een second opinion mbt een technisch advies van een derde.
  • Begeleiding/projectmanagement van aan-/verbouwingen.
  • Directievoering en/of toezicht tijdens de uitvoeringsfase.

Onze werkwijze

Wij verdiepen ons in uw vraag/opdracht om deze zo helder mogelijk te krijgen. Zo kunnen we vooraf verwachtingen en risico’s managen. Door persoonlijk contact begrijpen wij uw business en weten we wat uw belangen zijn. Daarnaast vinden wij ook de business van alle andere betrokkenen belangrijk.

Onze focus ligt op communicatie. Deze dient zo transparant en eenduidig mogelijk te zijn. . Door goed te luisteren maar ook door te doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daarnaast zorgen wij voor 1 aanspreekpunt voor alle betrokkenen

Bouwbegeleiding

Ook een ogenschijnlijk eenvoudige verbouwing in een kantoorpand of productie omgeving waar gelijktijd ook gewerkt wordt vraagt om een goed doordacht plan en begeleiding. Door vooraf het proces goed te doordenken én te communiceren verloopt de uitvoering soepeler. Afhankelijk van de omvang van de verbouwing hoeft hiervoor niet altijd een compleet projectteam te worden samengesteld. Graag denken wij met u mee in een passende oplossing.

Een verbouwingsopgave met een grote impact tijdens de uitvoering op de interne organisatie vraagt om een andere projectaanpak. Ons projectmanagement team adviseert u hier graag in.

Vastgoed is onze passie

Heeft u een uitdaging u een technische uitdaging in uw kantoorpand of is de projectorganisatie juist de hoofdbreker? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Neem contact op met Martijn.

mteroller@planb-advies.nl
+31 (0)6 30 81 06 35

Martijn is een zeer gedreven technisch en financieel vastgoedmanager met een focus op tevreden opdrachtgever en huurders/gebruikers. Lees meer