Ad Interim Manager Beheer & Onderhoud bij Koninklijke Jaarbeurs

Al sinds 2019 is Plan B een vaste samenwerkingspartner van Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Jaarbeurs heeft als ambitie om in 2030 de meest duurzame & vernieuwende organisator en facilitator van beurzen & events in Europa te zijn. De vastgoedopgave voor Jaarbeurs is omvangrijk en zal verder worden uitgewerkt in (ver)bouwplannen.

Plan B collega’s vullen bij Jaarbeurs veelal de rol van projectmanager in. De projecten waar zij aan werken variëren van brandveiligheidsprojecten tot het terug leveren van verschillende stukken Jaarbeursterrein aan de Gemeente Utrecht als onderdeel van afspraken tussen Jaarbeurs en de gemeente. Naast de inzet op een breed scala aan projecten heeft Plan B ook de interimmanager geleverd voor het team Beheer & Onderhoud van het vastgoed.

Martijn te Roller is een van de collega’s die eind 2022 als projectmanager ingezet werd bij Jaarbeurs. Kort nadat Martijn gestart was, gaf de toenmalige manager van het team Beheer & Onderhoud aan een andere uitdaging aan te gaan. Daarop werd Plan B gevraagd naar de mogelijkheid om een deel van die verantwoordelijkheden in te vullen, wat opgepakt kon worden door Martijn. Gedurende een jaar werd zowel het team van Projectmanagers als het team van de Technische dienst aangestuurd door Martijn als interim Manager Beheer & Onderhoud. Martijn bracht hier energie, overzicht, plezier en vooral rust en vertrouwen. Gezien de ambitie van Jaarbeurs was er vraag naar stevige uitbreiding van het team. Naast het draaiende houden van de dagelijkse gang van zaken lag er dus ook een belangrijke uitdaging om het team verder op te bouwen. Met een unieke combinatie van technisch inhoudelijke kennis, en ervaring met het aansturen van (technische) teams, kon deze opdracht goed worden ingevuld.

Omschrijving: (a.i.) Manager Beheer & Onderhoud, dagelijkse aansturing van het team projectmanagers en het team van de technische dienst
Opdrachtgever: Koninklijke Jaarbeurs - Utrecht
Investering: n.v.t.
Jaar: Geheel 2023 - Q1 van 2024
Rol van Plan B: Het leveren van de ad interim Manager Beheer & Onderhoud

Meer weten?

Neem contact op met Martijn

Ook interessant