Hallo Zomer! Deel 4: Ellemieke van Vliet

Het is zomer. En dus vakantietijd. Tijd voor jezelf en om je batterij weer op te laden. Een manier om te ontspannen en hernieuwde energie op te doen, is door het lezen of luisteren van een goed boek of podcast. In onze 6-delige serie ‘Hallo Zomer’ nemen onze collega’s je mee in hun plannen voor deze zomer en delen ze hun lees-en luistertips. Ontspan en neem de tijd voor jezelf. Hallo zomer!

Ellemieke heeft nog geen vast omkaderd plan deze zomer. Het ultieme vakantiegevoel. Als de zon maar schijnt.

Wat ga jij doen deze vakantie?

Kamperen waar de zon schijnt en niet te ver weg, zodat het vooral ontspannen blijft.


Waarom?

Omdat het een gevoel van vrijheid en avontuur geeft dat je ’s ochtend nog niet weet waar je heen gaat, en dus precies kunt gaan doen waar je samen zin in hebt en waar de zon schijnt. Zo kunnen we afwisselen tussen meer in de natuur zijn of bijvoorbeeld er een stedentrip van maken. Vorig jaar zijn we zo in München beland.


Actief of relaxen?

Een combinatie. Sowieso wandelen we altijd op vakantie om veel nieuwe plekken te kunnen ontdekken en als het kan bezoek ik een dansfestival om nog meer in beweging te blijven. Waarschijnlijk sluiten we daar toch onze vakantie straks mee af, ondanks dat het eerste festival waar we heen wilden niet doorging.


Welk boek of podcast staat op jouw lijst deze zomer?

Ik ben nog op zoek naar tips voor een goed fictie boek. Als ik geen andere ideeën krijg, ga ik verder in het e-book wat ik in april al maar nog niet verder heb gelezen: Het atelier van Sarah Hall.


Hoe kom je op dit boek?

Ik heb de afgelopen maanden vooral non-fictie gelezen, wat ik heerlijk vind, maar ik zou wel weer eens een goed verhaal willen lezen. De rest van het jaar lees ik voornamelijk non-fictie en daar heb ik altijd nog wel boeken van klaarliggen thuis om ook mee te nemen zoals: “Nooit meer te druk”, “Lean in” of “De zeven vinkjes”.


Wat stel jij je ten doel deze vakantie?

Om alles in een iets rustiger tempo proberen te doen, en te zien wat dat me oplevert. Tot nu toe is dat nog niet helemaal gelukt, maar ik heb dan ook nog bijna de hele zomer voor me.


En tot slot: Waarom Plan B?

Het is een heerlijke afwisseling om voor (verschillende) klanten te werken en vervolgens een vaste thuisbasis te hebben met mijn Plan B collega’s. Om zo goed verder te kunnen leren, inspiratie op te doen en ervaringen uit te kunnen wisselen met elkaar.

Ellemieke van Vliet

Ellemieke

Ellemieke is een zeer betrokken en nieuwsgierige (project)manager. Haar universitaire bouwkundige achtergrond en analytische vermogen helpen haar snel achterliggende problemen en doelstellingen te doorgronden. Om deze vervolgens te vertalen naar een praktische aanpak.Zij is goed in staat technische teams en partijen te verbinden en effectief te laten samenwerken. Ellemieke krijgt energie van het gezamenlijk ontwikkelen van een werkwijze/structuur, die zowel leidt tot resultaat als werkplezier. Ze heeft de nodige ervaring in het leidinggeven aan technische teams in verandering. Haar passie voor dans heeft haar geleerd het ene moment flexibel mee te bewegen en het andere moment strak maat te houden.

Gerelateerde berichten