Hallo Zomer! Deel 6: Paul van der Plas

Het is zomer. En dus vakantietijd. Tijd voor jezelf en om je batterij weer op te laden. Een manier om te ontspannen en hernieuwde energie op te doen, is door het lezen of luisteren van een goed boek of podcast. In onze 6-delige serie ‘Hallo Zomer’ nemen onze collega’s je mee in hun plannen voor deze zomer en delen ze hun lees-en luistertips. Ontspan en neem de tijd voor jezelf. Hallo zomer!

Paul legt de nadruk deze vakantie vooral op het samen genieten. Met zijn plannen voor deze zomer moet dat wel goedkomen.

Wat ga jij doen deze vakantie?

Wij rijden met de auto naar Italië en hebben 1 week bij Siena (Toscane) in een hotel geboekt en daarna 1 week in een appartement bij het plaatsje Cagli (Le Marche).


Waarom?

Wij waren aan het googlen en zagen prachtige foto’s, filmpjes en zeer positieve reviews van beide accommodaties en de omgeving.


Actief of relaxen?

Mijn vakanties zijn altijd een combinatie van actief en relaxen. De ipod met de hele muziekcollectie gaat mee, samen met een goed boek. Maar ook de hardloopkleding gaat in de koffer. En ter plekke gaan we rondritjes maken, leuke stadjes bezoeken, lekker eten en drinken en mooie wandelingen en/of fietstochten maken.


Welk boek of podcast staat op jouw lijst deze zomer?

Ik ben niet van de podcasts, dus neem ik lekker old skool, een boek mee. Vanwege de relaxcomponent van de vakantie wordt het geen projectmanagementboek, maar een paar boeken van Govert Schilling over het universum.


Hoe kom je op dit boek?

Dit genre heeft mijn warme belangstelling, (met boeken van Carl Sagan en Stephen Hawking in de boekenkast) en nadat ik een tijdje terug het nieuwste boek van Govert Schilling had gekocht (Deining in de ruimtetijd), heb ik diverse andere titels van hem aangeschaft.


Wat stel jij je ten doel deze vakantie?

Ik heb mij voorgenomen om vooral samen van het leven te genieten en dat gaan wij deze zomer zeker weer de nadruk op leggen.


En tot slot: Waarom Plan B?

Plan B is voor mij de beste werkgever die ik ooit heb gehad. Ik krijg veel vrijheid in het uitoefenen van mijn vak, wordt regelmatig uit mijn comfortzone getrokken en aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en mag hele leuke andere klussen doen naast het plannen van grote projecten. En daarnaast lever ik ook nog diverse bijdragen aan onze eigen organisatie.

Paul van der Plas

Paul van der Plas heeft zich vanuit de techniek ontwikkeld in projectmanagement. Daardoor is hij in staat een project op alle niveaus te begrijpen. Hij zoekt de verbanden door met iedere partij de verbinding te zoeken. Hierdoor voelt iedereen zich een onmisbare schakel in een project, en zet zich in om samen een doel te bereiken.

Naast veel ervaring in projectmanagement, heeft Paul veel ervaring met opzetten van planningen. Verder heeft hij ook kennis van cost control.

Paul gebruikt zijn jarenlange expertise om als adviseur uw organisatie te helpen om de eigen processen en werkwijzen goed te begrijpen en te verbeteren.

Gerelateerde berichten