Hallo Zomer! Deel 1: Ronald Warmerdam

Het is zomer. En dus vakantietijd. Tijd voor jezelf en om je batterij weer op te laden. Een manier om te ontspannen en hernieuwde energie op te doen, is door het lezen of luisteren van een goed boek of podcast. In onze 6-delige serie ‘Hallo Zomer’ nemen onze collega’s je mee in hun plannen voor deze zomer en delen ze hun lees-en luistertips. Ontspan en neem de tijd voor jezelf. Hallo zomer!

In het eerste deel van de serie ‘Hallo Zomer’ geeft Ronald Warmerdam, mede-oprichter van Plan B Advies, een inkijkje in zijn zomer. Wat gaat hij zoal doen en welk boek of podcast staat op zijn lijstje?

Wat ga jij doen deze vakantie?

Rondreizen door Indonesië met familie.


Waarom Indonesië?

We houden van rondtrekken door onbekend gebied, lekker eten en duiken. Dat gaat hopelijk allemaal lukken deze vakantie.


Actief of relaxen?

Toch wel actief, al zullen er zeker relaxmomenten zijn. Maar niet eindeloos op het strand of bij een zwembad liggen.


Welk boek of podcast staat op jouw lijst deze zomer?

Een boek van Govert Schilling over het ontstaan van het heelal. Ik vind dat een fasinerend onderwerp. Ik heb vreemd genoeg een lange vakantie nodig om te kunnen verliezen in een boek, terwijl ik het zo leuk vind om te lezen.


Hoe kom je op dit boek?

Het vraagt veel voorstellingsvermogen en een lenige geest om te beseffen hoe groot het heelal is, en hoe klein onze planeet dan eigenlijk is.


Wat stel jij je ten doel deze vakantie?

Volop genieten van het moment en vergeten welke dag het precies is. Dan heb ik echt vakantie!

 

Ronald Warmerdam

Ronald zijn passie ligt in het bedenken van een unieke en creatieve projectaanpak dat past bij dat ene specifieke project. Daarnaast daagt Ronald alle betrokken partijen uit om over hun vakgebied heen te kijken om kansen en mogelijkheden te verkennen.

Ronald is gedreven om een hecht team te smeden van alle betrokken partijen. Hij heeft oog voor de uiteenlopende belangen maar stuurt bovenal scherp op het einddoel.

Ronald is samen met Bernard Sluis oprichter van Plan B.

Gerelateerde berichten