Maak kennis met Aike Velema

Na zijn opleiding Civiele Techniek heeft Aike een deeltijdopleiding voor buitensportinstructeur doorlopen. Het was tijdens deze studie dat Aike zijn carriere begon als projectengineer bij CeleVita en inmiddels heeft hij een breed scala aan technische projecten begeleid.

Voor Plan B werkt Aike voor Vivera. Daar is hij betrokken bij een aantal uitdagende projecten op het gebied van automatisering en het verbeteren van bestaande en installeren van nieuwe equipment. Ook kan je Aike vinden bij Stadion Feijenoord N.V. Waar hij zich bezighoudt met de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten rondom de Kuip. Aike vindt een goede sfeer in het projectteam het meest essentieel. Hij vindt het belangrijk dat er vragen kunnen worden gesteld en zorgen kunnen worden geuit. Om Aike wat beter te leren kennen hebben we hem een aantal dilemma’s voorgelegd.

 

Creatief of analytisch?

Ik hou ervan om de problemen en uitdagingen goed te analyseren en te doorgronden zodat ik deze vervolgens op een technisch creatieve manier kan aanpakken.


Vasthoudend of meegaand?

Meer vasthoudend dan meegaand, al is dit erg afhankelijk van de situatie en het belang van het onderwerp.


Voorzichtig of terughoudend?

Van nature ben ik wat meer bescheiden maar als de situatie daar om vraagt treed ik meer op de voorgrond.


Overwogen of impulsief?

Zeker niet impulsief, ik onderzoek de verschillende opties en risico’s graag goed om tot een weloverwogen oplossing te komen.


Teamgericht of taakgericht?

Taakgericht, waarbij het een mooie doel om als team taakgericht te zijn.


Georganiseerd of improviserend?

Georganiseerd, waar nodig ook zeker improviserend.


Koffie of Thee?

Veel koffie graag.

 

Ook koffie drinken met Aike? Mail naar mailto:avelema@planb-advies.nl

Aike Velema

Achtergrond

Na mijn opleiding Civiele Techniek heb ik een deeltijd opleiding voor buitensportinstructeur doorlopen. Tijdens deze studie ben ik bij CelaVita gestart, waar ik mij ontwikkeld heb van projectengineer tot projectleider. Ik heb gewerkt aan een zeer breed scala aan technische projecten op het gebied van automatisering, nieuwe equipment, optimalisatie van bestaande productielijnen, bouwkundige aanpassingen etc.

Specialisaties

Complexe technische projecten en deze zodanig uitdenken dat deze goed passen in het grotere geheel.

Wat doe je in je vrije tijd?

Tijd besteden aan familie en vrienden, hardlopen, survivalrun, klusjes rondom het huis.

Gerelateerde berichten