Maak kennis met Mariëlle Jansma

Na een aantal jaren in de farmaceutische industrie gewerkt te hebben, wist Mariëlle wat ze wilde: projecten aansturen. Ook is ze geboeid door mensen, hun gedrag en het effect daarvan op de omgeving en de resultaten. Daarnaast krijgt ze energie van nieuwe dingen leren, afwisseling in werkzaamheden en doèn. Toen ze Plan B op het spoor kwam was het voor haar duidelijk: hier moet ik zijn om dat te leren waar ik goed in wil worden.

Voor Plan B werkt Mariëlle op dit moment bij Koninklijke Jaarbeurs. Ze is daar breed inzetbaar in het team dat verantwoordelijk is voor gebouw- en vastgoedbeheer. De werkzaamheden variëren van ondersteuning bij dagelijkse aanvragen tot oppakken van verschillende projecten.

 

Creatief of analytisch?

Creatief. Ik denk graag na over werkvormen of alternatieve oplossingen voor een vraagstuk; ik vind het leuk om iets ánders neer te zetten.


Vasthoudend of meegaand?

Vasthoudend, vooropgesteld dat ik het belangrijk genoeg moet vinden. Als ik ergens mijn zinnen op heb gezet, rust ik niet tot het geregeld is. Aan de andere kant kan ik er snel in meegaan als ik vind dat iemand met een beter idee komt.


Op de voorgrond of bescheiden?

Meer op de voorgrond, zeker als ik me comfortabel genoeg voel in een groep.


Teamgericht of taakgericht?

Toch wel behoorlijk taakgericht.  Ik vind het fijn om heldere afspraken te kunnen maken en een doel te hebben. Dat neemt niet weg dat ik graag mensen om me heen heb en ik een goede sfeer en vertrouwen een belangrijke basis vind om met elkaar aan die taak te kunnen werken.


Georganiseerd of improviserend?

Ik heb een goed georganiseerde basis nodig om goed te kunnen werken, zodat ik de ruimte heb om te improviseren.


Koffie of Thee?

Ik kan echt genieten van lekkere koffie en heb dan ook voor de machine thuis een uitgebreid assortiment aan bonen getest. Maar! Ik start de dag altijd met een of twee kopjes thee. Een dag zonder koffie komt nog wel eens voor, een dag zonder thee kan ik me niet heugen.

Ook koffie of thee drinken met Mariëlle? Mail naar mjansma@planb-advies.nl

Mariëlle Jansma – van Seters

Achtergrond

Na mijn master Planten Biotechnologie in Wageningen ben ik aan de slag gegaan bij Janssen Biologics in Leiden. Eerst als procesengineer, met focus op het opschalen van de Covid vaccinproductie, daarna als project- en programmacoördinator en project lead voor introductie van een nieuw product in de fabriek.

Specialisaties

Hoewel ik me nog niet heb gespecialiseerd, vind ik het gedrag van mensen en het effect daarvan op anderen en op het resultaat ontzettend interessant. Mijn ambitie is om als projectmanager projecten met complexe interacties en verhoudingen in goede banen te kunnen leiden.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken, waar ik liefst elke dag iets anders maak. Daarnaast kickboks ik twee keer in de week en zijn mijn weekenden vaak gevuld met afspraken met vrienden en familie, wat over het algemeen neerkomt op lekker eten met elkaar.

Gerelateerde berichten