Maak kennis met Micheline Delclef

Door haar brede en ruime ervaring en interesse in het projectmanagementvak is Micheline Delclef inzetbaar voor verschillende projecten. Een mooie aanvulling op ons team! Projecten die goed bij Micheline passen zijn dan ook omvangrijk. Op dit moment werkt Micheline bij de Jaarbeurs in Utrecht. Als projectmanager ondersteunt zij de opdrachtgever op het gebied voorbereidende werkzaamheden om de herontwikkelingsplannen van de Jaarbeurs -en het gebied eromheen- tot uitvoer te brengen. Een project waar gemeente Utrecht een grote rol speel en daarom  veel stakeholdermanagement vereist.

De Jaarbeurs is slechts een voorbeeld van een project waar Micheline inzetbaar voor is. Door haar brede ervaring en interesse is Micheline staat zij open voor opdrachten op het gebied van; energietransitie, vastgoedontwikkeling, utiliteitsbouw, ruimtelijke planvorming en civiele techniek.

Creatief of analytisch?

In het analytisch zijn, kan ik heel creatief worden.


Vasthoudend of meegaand?

Dat hangt geheel van de situatie en mijn omgeving af. Als ik ergens van overtuigd ben, dan kan ik vasthoudend zijn en toch meebewegen om tot een gedragen besluit te komen.


Teamgericht of taakgericht?

Teamgericht. Taakgericht kan je het meest effectief zijn in een project op het moment dat je een team gevormd hebt.


Gereserveerd of spontaan?

Spontaan! En in meer of mindere mate afhankelijk van de sfeer in een situatie of groep en afhankelijk van de (on)zichtbare verhoudingen.


Georganiseerd of improviserend?

Goed georganiseerd zijn heb ik nodig om het werk uit te voeren. Ik haal het meeste energie uit het improviseren; daar komt het creatieve en innovatieve aspect in mij graag boven!


Koffie of Thee?

Koffie. ’s Ochtends 2 kopjes. En de rest van de dag liters thee.😉


Ook koffie of thee drinken met Micheline Delclef? Mail naar mdelclef@planb-advies.nl

Achtergrond

Ik heb op het gebied van land-, water- en milieubeheer, vastgoedontwikkeling en ruimtelijke planvorming allerlei rollen gehad binnen het projectmanagement. De laatste 10 jaar heb ik bij TenneT gewerkt waar ik actief was op het vlak van organisatieontwikkeling (op het gebied van projectmanagement en-beheersing) en cultuurverandering.

Specialisaties

Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in LEAN/Six Sigma management en cultuur-en verandermanagement. Mijn interesse gaat dan ook uit naar adviseren over en  het bijdragen aan cultuur- en procesveranderingen, continu verbeteren en business development.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben in mijn vrije tijd ben ik erg sportief (hardlopen, bokszaktraining, yoga en maak ik lange wandelingen), liefst buiten in weer en wind. Ik lees en schrijf graag, en ben ik veel bezig met muziek. Ik houd van het ‘nieuwe’ ontdekken en verkennen.

Gerelateerde berichten